Fagblandet FOA online

 

Fagbladetfoa.dk – online annoncering
på flere digitale platforme

Direkte annoncering på fagbladetfoa.dk hvor der er
mulighed for at placere bannerannoncer på forsiden, undersider og artikelsider. Derudover er der mulighed for at annoncere i nyhedsbrevet ”Fagbladet FOA” som udsendes hver fredag til over 158.000 modtagere.

Fagbladetfoa.dk
Fagbladetfoa.dk er et stærkt medie på nettet og godt supplement til det trykte fagblad, der retter sig mod FOA’s mange medlemmer.

Fagbladetfoa.dk er et omfattende univers med nyheder og populært indhold om arbejdslivet. Siden er populær blandt medlemmerne og de 135.000 unikke besøgende pr. måned bliver på siden i gennemsnit i 3 minutter og 43 sekunder. Dette kan også ses ved at medlemmerne i gennemsnit genererer 355.000 månedlige sidevisninger.

 

Priser og formater
Topbanner (placeres på forside + alle underlæggende sider)
Format B: 930 x H: 180 px + mobilbanner B: 320 x H: 160 px
CPM pris: kr. 100

Run on Site
Eksponeringerne fordeles vilkårligt på alle placeringer.
Format B: 930 x H: 180 px + B: 320 x H: 160 px
CPM pris: kr. 80

Geosegmentering
CPM + kr. 20

Frist
Materiale til annonce- og bannerkampagner skal leveres senest 5 arbejdsdage før kampagnestart og sendes til foatekst@dmfnet.dk vedlagt specifikation om kunde og kampagneperiode.

Materialekrav bannerannoncer
Materiale til bannerannoncering på Fagbladetfoa.dk leveres som GIF, JPG eller Flash (med indsat ”click tag” + en JPG-fil som backup) – maks. 45 KB. Animation max 10 sek. og/eller 3 loops. Lyd er ikke tilladt. Til alle typer bannerannoncer skal der medsendes et link.

Nyhedsbrevet 

Fagbladet FOAs nyhedsbrev
Fagbladet FOA udsender hver fredag et nyhedsbrev med nyheder, tips og gode råd til medlemmerne. Nyhedsbrevet er relevant og sætter fokus på medlemmernes hverdag, arbejdsliv og deres oplevelser. Dette afspejler sig også i den flotte unikke åbningsrate, som gennemsnitlig i 2019 lå på 42%.

Priser
Topbanner: 9.000 kr.
Banner efter 1. nyhed 6.500 kr.
Banner efter 2. nyhed 5.100 kr.

*Alle priser er ekskl. moms

Banner 
B: 650 x H: 130 px

Materialet leveres som JPG- eller PNG-fil og må max. fylde 100 KB.

Der skal altid medsendes URL-adresse, og materialet skal leveres senest onsdag kl. 12.00 til mail foatekst@dmfnet.dk