Globalnyt.dk

Unikke Besøgende: 103.000
Besøg: 114.000
Sidevisninger: 121.000

Globalnyt.dk

Globalnyt er det førende danske medie for læsere med interesse for udviklingslande og de organisationer, der arbejder for udvikling.

6.000 abonnenter modtager 3 gange om ugen Globalnyts populære nyhedsbrev med 5-7 historier om udvikling. På hjemmesiden finder læserne dagens vigtigste nyheder.

Globalnyts annoncer er desuden en populær informationskilde for de mange, der arbejder i NGO-branchen eller som er på vej ind i dette udfordrende og spændende arbejdsområde. 

Globalnyt ejes og udgives af den selvstændige forening Globalnyt, der har til formål at tilvejebringe faktabaserede informationer og gennem kritisk og undersøgende journalistik at være det toneangivende medie i Danmark for oplysning om udviklingslandene. 

Stillingsbørsen er blandt Globalnyts mest læste sider. 

Annoncepriser

Alle beløb er ekskl. moms og annoncemateriale Jobannoncer

Basis job 3.975 kr.

  • Inkludere jobannonce i jobsektionen i 2 uger.
  • Banner 230 x 130 px som vises i rotation på forsiden og alle undersider
  • 2 ugers nyhedsbrev (6 indrykninger)

Plus job 6.575 kr.

  • Inkludere jobannonce i jobsektionen indtil ansøgningsfristen
  • Banner 230 x 130 px som vises i rotation på forsiden og alle undersider
  • Løbende medtagelse i samtlige nyhedsbreve i annonceperioden

Jobopslag modtages som Word fil

Bannerannoncer

Banner (230 x 130 px)

  • 1 uge inkl. 3 nyhedsbreve 2.950
  • 2 uger inkl. 6 nyhedsbreve 3.775

Stort artikelbanner til events og kampagner

  • 1 uge inkl. 3 nyhedsbreve 3.950
  • 2 uger inkl. 6 nyhedsbreve 5.775

Alle bannerannoncer placeres på forsiden af Globalnyt og i rotation på alle artikelsiderne og samtidigt i Nyhedsbrevet der udkommer hver mandag, onsdag og fredag til 6.000 abonnenter.

Nyhedsbrevet

Globalnyt udsender hver mandag, onsdag og fredag et nyhedsbrev til 6.000 modtagere med de sidste nye nyheder og en opdateret kalender med kommende arrangementer. Nyhedsbrevet indeholder også jobannoncer og navne nyt. Nyhedsbrevet modtages og læses aktivt af brugerne og åbningsraten er på hele 35 % i gennemsnit, hver gang. Når du annoncerer på Globalnyt.dk med en job- eller bannerannonce, så kommer du automatisk med i nyhedsbrevet.

Modtagere: 6.000
Åbningsprocent: 35%
Udsendes: 3 gange om ugen

Særlige stillinger

Der gives 50 % rabat på deltidsstillinger (max. 20 timer) Jobopslag hvor der ikke ydes løn vil vi gerne indrykke uden beregning på stillingssiden ulønnede stillinger uden banner.

MATERIALEKRAV

Materiale til bannerannoncering skal leveres som GIF (ved animation, maks. 10 sek. og/ eller 3 loops) eller JPG i maks. 100 KB. Til alle typer bannerannoncer skal der medsendes en URL-adresse.

Materialet kan sendes på globalnyt@dmfnet.dk

Materialefrist

Materiale til jobannoncer og bannerkampagner skal leveres senest 1 arbejdsdag før kampagnestart og sendes til globalnyt@dmfnet.dk vedlagt specifikation om kunde og
kampagneperiode.

Betingelser

Redaktionen forbeholder sig ret til at afvise annoncer, der strider mod globalnyt.dk’s interesser. Kan en annonce forveksles med redaktionel tekst, skal den forsynes med ordet ”Annonce”. Alle reklamationer, rettelser og standsninger skal ske skriftligt. Hvis materialefristen overskrides, bortfalder reklamationsretten.