Lægeforeningen og Dansk Mediaforsyning

Lægeforeningen og Dansk Mediaforsyning indgår fra 1. januar 2021 et samarbejde omkring salg af annoncer til Ugeskrift for Læger.

Ugeskrift for Læger er Danmarks største sundhedsvidenskabelige tidsskrift med ny dansk forskning og nyheder fra international forskning, tidsskriftet udkommer 26 gange årligt.

Ugeskrift for Læger er en vigtig nyhedskilde for de 78.000 læsere ifl. Gallup og indeholder medicinske nyheder, debat, sundheds- og lægepolitik samt arbejdsforhold.

Aftalen omfatter ligeledes Ugeskriftet.dk som er Ugeskrift for Lægers webportal med daglige nyheder, inspiration, debat og den nyeste forskning indenfor det sundhedsvidenskabelige område. Ugeskriftet.dk har over 150.000 månedlige besøgende.

job.ugeskriftet.dk og kongresavisen der udgives ifm. lægedage er ligeledes en del af aftalen som også omfatter en række udviklingsprojekter som vi ser meget frem til at være en del af.

Du kan læse mere omkring Ugeskrift for Læger og de forskellige løsninger vi kan tilbyde dig, når vi I starten af det nye år offentliggør medieinformationerne her på siden.