Om os

Dansk Mediaforsyning har siden starten i 2005 slået sig op på at være et klassisk annoncebureau. Vores opgaver er mangesidede og fra starten af har vi hjulpet vores kunder med at sælge stillings- og tekstannoncer, vedligeholde kunde- og abonnementsdatabaser samt opsætning af annoncer og levering af færdig produceret sider til tryk. De senere år har vi også haft ansvaret for en lang række hjemmesider og nyhedsbreve, hvor vi står for salget, opsætning og afrapporteringen.

Vi rådgiver vores udgivere omkring alle de tekniske aspekter af produktionen, og om de har spørgsmål vedr. trykning af et magasin, papirkvalitet, distribution eller nye online muligheder og mobilannoncering, så står vi altid klar til at hjælpe.

Dansk Mediaforsyning er siden 2005 vokset støt og vores slogan er i dag Professionelt mediebureau til trykte og digitale medier”. Vores tidligere slogan ”vi skaber resultater” er dog stadigvæk en central del af virksomheden og vi lever stadigvæk af at skabe mærkbare resultater for vores kunder og annoncører.

Du kan læsere mere omkring hvilke resultater vi har skabt for vores kunder de seneste år her:

Case: Fysioterapeuten 2008-2019

Brug for et professionelt bureau til at varetage dit annoncesalg?

Så har vi appetit for mere og ligesom vi løbende har tilpasset os markedet og imødegået den teknologiske udvikling, i samspil med vores kunder, så står vi i dag med en virksomhed der er klar på nye udfordringer. Så ønsker du at vi skal varetage dit annoncesalg eller har du spørgsmål om hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os på 7022 4088 eller ring direkte til indehaveren Ole Eriksson på 8948 5052